نوروبیزینسنورومارکتینگ

نورومارکتینگ در چهار قدم

 

چهارصد و دوازده میلیارد دلار!!!!!!!!! این رقم چه معنی می‌دهد؟ این مقدار پولی است که شرکت‌ها سالانه برای فروش و بازاریابی هزینه می‌کنند. با این میزان هزینه، تلاش و انرژی، چرا خیلی از شرکت‌ها شکست می‌خورند یا وارد رکود می‌شوند؟ چون مشتریان روزانه به طور متوسط با ۱۰۰۰۰ تبلیغ روبرو می‌شوند که هیچ کدام متناسب با مغز انسان طراحی نشده، در نتیجه مردم به جای ترغیب شدن گیج می‌شوند. اگر میخواهید بدانید چگونه می‌توان مخاطب را ترغیب کرد و از گیج شدن او جلوگیری کرد، به این پیام کوتاه اما مهم توجه کنید.

جدیدترین اکتشافات در مورد مغز نشان می دهد که ما اکثرا از سه قسمت از مغزمان استفاده می‌کنیم:

۱) مغز جدید:مغز منطقی یا متفکر

۲) مغز میانی:مغز هیجانی یا احساسی

۳)مغز خزنده:مغز غریزی یا دایناسوری

مغز خزنده که قدیمی ترین قسمت مغز است نقش کلیدی در تصمیم گیری دارد. این دیدگاه انقلابی در مورد مغز یک حوزه جدید را به وجود آورده که به آن نورومارکتینگ (بازاریابی عصبی) گفته می‌شود.

یکی از شرکت‌هایی که در این زمینه کار می‌کند، یک فرایند چهار مرحله‌ای اثبات شده و ساده را معرفی می‌کند که توسط آن به شما کمک می‌کند تا مغز مشتری را هدایت کنید و بر آن تاثیر بگذارید. در نتیجه می‌توانید گیج کردن مخاطب را متوقف و شروع به ترغیب وی کنید.

قدم اول:در اولین قدم شما باید نیاز مشتری را تشخیص دهید. چون مغز خزنده تنها در مورد بقا نگرانی دارد، این قسمت از مغز به دنبال دور شدن از درد و ناامیدی است. شما باید احتیاجات مشتری را شناسایی کنید و از او بخواهید که با دردهای ناخودآگاهش روبرو شود و آن‌ها را از بین ببرد.

قدم دوم:در قدم دوم شما باید ادعاهای خود را متفاوت مطرح کنید. چون مغز خزنده به وسیله تضاد زیاد، سریعاً فعال می‌شود. بدون ادعای متفاوت، شما مثل رقیبانتان به نظر می‌آیید و تصمیم گیری را برای مغز ناممکن می‌کنید.

قدم سوم:در قدم سوم شما باید حس سودآوری را القا کنید. چون مغز خزنده ی مشاهده گر، برای تصمیم گیری باید نشانه‌های ملموس و سریع در مورد ارزش پیشنهادی شما را ببیند.

قدم چهارم:در نهایت در قدم چهارم زمانی که پیام توسط مغز خزنده دریافت می‌شود ، شما تکنیک‌های فروشی که فراتر از سطح جهانی قرار دارد را یاد میگیرید و تمرین می‌کنید تا نشان دهید مشتریان با انتخاب شما چه چیزی به دست می‌آورند.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن